Jag som bakar

Handgjort Stockholm Anno 2005
Det startade med en dröm om att skapa något eget,en plats där man kan finna god choklad och förträffliga bakverk från egen produktion.
Här finner ni ett 30-tal chokladpraliner med focus på smak och utseende (så klart)
Dom kan vara runda eller avlånga. Smaker som Hallon eller Lakrits. ha fyllning med bara choklad eller kardemumma. Det finns nått för alla.

Vi har chokladkakor som vi smaksätter efter säsong och känsla med frystorkade bär och kryddor.

Varm Choklad på pinne säljs i 2-pack
Chokladchips med chili,Lakrits eller kardemumma.
Fredag & lördagar lyxar vi lite extra med Toscabakade Croissanter fyllda med vaniljcreme eller en Mazarin med brynt smör,smaksatt efter dagens smak.

Alla dagar är värda lite extra lyx.

Välkomna! // Anicka



 

Kuriosa om:
Anicka Larsson: Grundare/VD
1993- guld SM unga Bagare                                                                            
1994 -Gesällbrev Bagare & Konditor                                                          
2004-Mästarbrev Bagare & Konditor 
2006- Brons Årets Konditor                                                    
2010-Silver Årets Konditor
2015- Brons Årets Konditor
                                                                         
Här tillverkas dagligen allt i Konditoriet och jag syns bakom disken i butiken,på mässor och festivaler och ibland på någon marknad.
Välkomna till mig på Handgjort Stockholm Chokladbutiken i Fruängen